8 feb Conferentie National Cooperation in RDM: Celebrating Achievements, Shaping Future Directions

21 DEC 2017

Op donderdag 8 februari 2018 vieren we de resultaten van drie jaar samenwerken in het Landelijk Coördinatiepunt Research Data Management, met de conferentie National Collaboration in RDM. Celebrating Achievements, Shaping Future Directions.

Het dagvullende programma biedt een keur aan evenementen zoals een informatiemarkt, een podiumdiscussie, een aantal interactieve sessies en sprankelende presentaties.  We blikken terug op de mooie producten die het LCRDM heeft opgeleverd. En we brainstormen over de toekomst: wat zijn de wensen en ideeën om in de komende jaren vanuit landelijk samenwerking aan te pakken om RDM in de onderzoekspraktijk optimaal te faciliteren, en zo open science in Nederland vooruit te helpen?  

Voor wie?

Bent u beroepsmatig bij onderzoeksdatamanagement betrokken op bestuurlijk, beleidsmatig of ondersteunend niveau? Bent u onderzoeker die het belang van goed RDM onderschrijft? Heeft u al eerder een netwerkbijeenkomst van het LCRDM bijgewoond, of bent u nieuwsgierig naar landelijke samenwerking rond RDM?  U bent van harte welkom om deze dag met ons mee te vieren.

Locatie en tijd

Waar:         Geertekerk. Aan het Geertekerkhof 23 in Utrecht
Wanneer:    Donderdag 8 februari 2018, 10.00 – 18.00 uur.
 
Deelname is kosteloos, registratie is wel gewenst.

De voertaal van de conferentie is in het Nederlands. Waar nodig schakelen we net zo makkelijk over naar het Engels.

Voorlopig programma en inschrijvingslink: zie de link op de pagina’s van SURFacademy.
 

 

Laatste wijziging op 09 jan 2018