2e Netwerkbijeenkomst Working on Data Stewardship? Meet your Peers! 1 december in Utrecht

07 NOV 2017

Vanwege het grote succes van de eerste editie van de netwerkbijeenkomst voor data stewards, organiseren UKB en de Werkgroep Engagement van het LCRDM op 1 december in Utrecht een tweede editie van dit evenement. Was je niet in de gelegenheid om de bijeenkomst op 3 oktober bij te wonen, schrijf je dan nu in voor deze editie.

Doelgroep

De bijeenkomst is bedoeld voor data stewards en anderen, die onderzoekers binnen de universiteiten en onderzoeksinstellingen ondersteunen in research data management. In deze bijeenkomst leer je collega’s kennen en leer je van elkaars praktijk.

Programma

Verschillende sprekers geven presentaties over aspecten van deze nieuwe databeroepen, zoals de positie en verantwoordelijkheden van de data steward in de organisatie, en hoe betrokkenheid bij research data management gemotiveerd kan worden. Daarnaast ga je in break-out sessies over specifieke onderwerpen met elkaar in gesprek, om zo van elkaars praktijk en ervaring te leren.

Aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 1 december 2017, van 10.00 – 17.30 uur, in de Universiteitsbibliotheek Utrecht (locatie Uithof). Het betreft een Engelstalige bijeenkomst. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar schrijf je wel even in.

Zie voor het programma en de inschrijvingslink de pagina van SURF Academy

Laatste wijziging op 07 nov 2017