Disclaimer

De werk- en taakgroepen van het Landelijk Coördinatiepunt Research Data Management (LCRDM) stellen de op deze website getoonde informatie met zorg samen.

Het LCRDM verstrekt via deze website alleen informatie over producten en diensten die in werk- en taakgroepen worden verzameld of bewerkt. Het is werk in uitvoering. Het LCRDM kan zonder voorafgaande mededeling wijzigingen aanbrengen. Heeft u zelf suggesties voor wijzigingen of toevoegingen, laat ons dat dan weten. 

De werk- en taakgroepen van het LCRDM aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Het LCRDM aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de informatie op de website van het LCRDM.

Hebt u een inhoudelijke vraag over een bepaald onderwerp?

Hebt u redactionele vragen over de website van het Landelijk Coördinatiepunt Research Data Management, ziet u een fout op een pagina of heeft u een andere opmerking?

Dan horen wij dat graag!

Onder Contact vindt u de contactgegevens van leden van het Landelijk Coördinatiepunt die u kunt bellen of mailen met vragen en opmerkingen over de betreffende inhoud.

(Einde disclaimer)